Πλεκτά

Τα πλεκτά μας αποτελούν την τέλεια επιλογή για άνδρες και γυναίκες. Βρείτε απλά, άνετα και προσιτά βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας όπως ζακέτες, μπλούζες, καζάκες, πουλόβερ και γιλέκα. Η γραμμή τους είναι κλασσική, διαχρονική και μπορεί να συνδιαστεί με πολλά διαφορετικά στυλ. Όλα τα κομμάτια πλέκονται και ράβονται στο χώρο μας σε vintage πλεκ...

Τα πλεκτά μας αποτελούν την τέλεια επιλογή για άνδρες και γυναίκες. Βρείτε απλά, άνετα και προσιτά βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας όπως ζακέτες, μπλούζες, καζάκες, πουλόβερ και γιλέκα. Η γραμμή τους είναι κλασσική, διαχρονική και μπορεί να συνδιαστεί με πολλά διαφορετικά στυλ. Όλα τα κομμάτια πλέκονται και ράβονται στο χώρο μας σε vintage πλεκτικές μηχανές και τελειώνονται στο χέρι. Περιορισμένες ποσότητες. 

Περισσότερα

Πλεκτά  Υπάρχουν 82 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • Πλεκτά Small/Medium

    Ανδρικά και Γυναικεία πλεκτά σε small και medium νούμερο. Πρόκειται, κατά βάση για πλεκτά που χαρακτηρίζονται από κλασσικές γραμμές σε σπασμένα νούμερα ή κομμάτια από παλαιότερες κολεξιόν, τα οποία προσφέρονται με έκπτωση από 50% - 80% επί της αρχικής τιμής.

  • Πλεκτά Large/Extra Large

    Ανδρικά και Γυναικεία πλεκτά σε medium και extra large νούμερο. Πρόκειται, κατά βάση για πλεκτά που χαρακτηρίζονται από κλασσικές γραμμές σε σπασμένα νούμερα ή κομμάτια από παλαιότερες κολεξιόν, τα οποία προσφέρονται με έκπτωση από 50% - 80% επί της αρχικής τιμής.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 6 από 82 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 6 από 82 αντικείμενα